top of page

Studio Mowk BV

(+32) 473 333 967

maarten@mowk.be

BE 0667 489 464

Over ons

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Vimeo

Zaakvoerder en ontwerper Maarten Makelberge (1979) geeft sinds 2017 gepassioneerd vorm aan bijzondere interieurconcepten. Het mooie samenspel van zijn artistieke visie én technische kennis vormt de basis voor zijn typische speelse ontwerpstijl. #nevertoooldtoplayWij ontwerpen ruimtes en meubilair op maat voor zowel persoonlijk of als professioneel gebruik, heel divers maar deze afwisseling geeft ons net energie. Van high-end meubilair tot volledige wooninrichting, van keukens, boekenkasten tot slaapkamers, in nieuwbouw of verbouwing… een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Maar evengoed winkelinrichting, horeca-zaken, office spaces of kinderspeeltuinen komen voor in ons portfolio.

Het ontwerp


Hoe jouw interieur eruit zal zien, dat is een verhaal dat wij samen schrijven. We ontleden wat jij nodig hebt en construeren samen een plek om van te genieten. Een plaats waar het esthetische en functionele samenvloeien.
Het gebruik van authentieke materialen is een basispeiler van onze ontwerpen  alsook een sprekend kleurgebruik in een harmonische vormgeving. Zo creëren wij voor jou een karaktervol interieur met een eigen identiteit.
Wanneer wij jou die vormelijke twist of perfecte materiaalkeuze hebben kunnen aanbieden, dan hebben wij de grootste eer van ons werk.


Het meesterschap


Interieurs ontwerpen is ons basiswerk maar voor een kwaliteitsvol interieur heb je ook betrouwbare ambachtslieden nodig die begrijpen dat het ‘m zit in de unieke handgemaakte details. Met de presentatie van zorgvuldig uitgekozen materiaalstalen en een degelijk uitgewerkt aanbestedingsdossier hebben wij dan ook het volste vertrouwen op een juiste uitwerking van het ontwerp. Onmisbaar blijft een gedegen projectopvolging: we verzorgen de communicatie met de verschillende leveranciers en bewaken kwaliteit, budget en planning.

bottom of page