top of page
 • Hoe kan ik Studio Mowk het makkelijkst contacteren?
  Je kan ons het makkelijkste bereiken via het contactformulier dat je hier terug kan vinden. Ook zijn we altijd bereikbaar via e-mail, Instagram en Facebook. Je mag ons ook altijd bellen op het nummer (+32) 473 333 967.
 • Waar is Studio Mowk gevestigd?
  Buro.532 Rooigemlaan 532, 9000 Gent
 • Waarom kiezen voor Studio Mowk?
  Elk project is een creatief proces. Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag met een voorontwerp. We gooien onze creatieve en speelse ideeën op tafel en maken er samen met jouw input een functioneel en esthetisch knap uniek ontwerp van. Na de goedkeuring van het voorontwerp, werken we dit samen uit tot een finaal ontwerp. Vervolgens maken we hiervan een aanbestedingsdossier met o.a. technische plannen en meetstaat. Met dit aanbestedingsdossier kunnen we de prijsvraag starten naar verschillende partners (schrijnwerkers, stoffeerders, …) meestal uit ons eigen netwerk (maar we staan open voor suggesties). Wij coördineren het project tijdens productie en plaatsing en waken over het budget en kwaliteit tot oplevering.
 • Wat is de gemiddelde oplevertermijn van een project?
  De oplevertermijn hangt af van de omvangen complexiteit van het project.
 • Welke materialen gebruikt Studio Mowk?
  Veel voorkomende materialen zijn hpl (laminaat),houtfineer-en massief hout (notelaar, kerselaar, Finse berk, Poolse grenen, …) maar evengoed maken we gebruik van verschillende soorten metalen (koper, messing, gepoederlakt staal), natuursteen, beton, terrazzo, stoffering, textuurglas, …
 • Is het mogelijk binnen een bepaald budget te werken?
  In een eerste kennismakingsgesprek vragen we je welk budget je voor ogen hebt. Zo kunnen we al een eerste inschatting maken indien jouw project al dan niet haalbaar is. Na de ontwerpfase en aanbesteding kunnen we aan de hand van de offertes bepalen wat het uiteindelijke budget zou kunnen zijn. Uiteraard zijn er ook aanpassingen mogelijk in samenspraak met de uitvoerder om te werken naar het beschikbaar budget.
 • Waar kan ik de portfolio van Studio Mowk terug vinden?
  Onze portfolio kan je terug vinden op de ‘start’ pagina van de website. Ook kan je delen van onze portfolio terug vinden in onze nieuwsbrief, op Pinterest, Instagram en Facebook. Halfjaarlijks brengt Studio Mowk ook een fysiek magazinesuitwaar een greep uit onze projecten in terug te vinden zijn. Ook graag een magazine in jouw brievenbus? Vraag er dan zeker naar via het volgende link.
bottom of page